Antena 3 CNN Externe Cea mai emoționantă imagine de la inundațiile din Herson, după distrugerea barajului: Un pui de pisică agățat cu ghearele de perete, la un pas de moarte

Cea mai emoționantă imagine de la inundațiile din Herson, după distrugerea barajului: Un pui de pisică agățat cu ghearele de perete, la un pas de moarte

Salvare emoţionantă pe una dintre străzile inundate din Herson. Un pui de pisică a fost salvat în ultima clipă, după ce s-a lipit de un perete cu ghearele. 

Cea mai emoționantă imagine de la inundațiile din Herson, după distrugerea barajului: Un pui de pisică agățat cu ghearele de perete, la un pas de moarte
Sursa foto: Telegram
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   22:48

Din fericire, un bărbat care trecea prin apa până la genunchi i-a auzit mieunatul și a mers să verifice ce se întâmplă.

Când s-a apropiat, a găsit pisoiul agățat de perete cu ghearele pentru a nu cădea în apă.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul l-a salvat imediat.

Iată imaginile!

Citeşte şi: Război în Ucraina, ziua 469. Stoltenberg: NATO trebuie să ofere Ucrainei garanţii de securitate după război

Aproximativ 42.000 de persoane riscă să fie afectate de inundații în zonele controlate de Rusia și Ucraina de-a lungul râului Nipru, după ce un baraj s-a prăbușit.

Ucraina și Rusia se acuză reciproc pentru prăbușirea barajului, marți, care a forțat mii de oameni să fugă din calea apelor.

Zeci de mii de oameni sunt expuşi riscului de inundații după prăbușirea barajului din Ucraina

În orașul Herson, situat la aproximativ 60 de kilometri în aval de baraj, nivelul apei a crescut marți cu 3,5 metri, obligând locuitorii să se chinuiască prin apă până la genunchi pentru a evacua, transportând saci de plastic plini de bunuri și animale de companie mici în cărucioare.

Washingtonul a declarat că nu este sigur cine este responsabil, dar adjunctul ambasadorului american la ONU, Robert Wood, a declarat reporterilor că nu ar avea sens ca Ucraina să distrugă barajul și să își rănească propriul popor.
 

×
Subiecte în articol: Ucraina Herson pisica inundatii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close