Antena 3 CNN Externe Povestea incredibilă a unui băiat de 10 ani care a supravieţuit singur în sălbăticie

Povestea incredibilă a unui băiat de 10 ani care a supravieţuit singur în sălbăticie

Povestea incredibilă a unui băiat de 10 ani care a supravieţuit singur în sălbăticie
25 Aug 2015   •   23:14

Un băiat de 10 ani din Statele Unite ale Americii a reuşit să supravieţuiască timp de 30 de ore în sălbăticie. Folosindu-se de cunoştinţele aflate de la televizor, dar şi de inspiraţia de moment, copilul şi-a găsit adăpost în acest timp şi chiar a încercat să îşi gătească.

Malachi a rătăcit singur pe munte, nemâncat, prin frig şi ploaie. În vârstă de 10 ani, aventurierul plecase zilele trecute în expediţie pe munte, alături de mai mulţi membri ai familie. S-a îndepărtat însă de la potecă şi nu a mai găsit drumul de întoarcere.

Timp de 29 de ore, salvamontiştii, părinţii şi zeci de voluntari l-au căutat prin pădure. În cele din urmă, un câine special antrenat i-a găsit urma.

Băiatul le-a povestit salvatorilor că, peste noapte, s-a ascuns între nişte pietre ca să se adăpostească de ploaie. Iar emisiunile de explorare care îl pasionează atât de mult l-au ajutat să rămână în viaţă. Şi-a folosit geaca pentru a filtra apa, ca să aibă ce bea. A încercat chiar să facă un foc şi să gătească câteva ciuperci, dar nu a reuşit.


×
Subiecte în articol: supravietuire
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close