Antena 3 Externe Supravieţuire miraculoasă: A scăpat cu viaţă, după ce a căzut de pe o stâncă de 300 de metri

Supravieţuire miraculoasă: A scăpat cu viaţă, după ce a căzut de pe o stâncă de 300 de metri

31 Ian 2011   •   10:19
Supravieţuire miraculoasă: A scăpat cu viaţă, după ce a căzut de pe o stâncă de 300 de metri

Un alpinist britanic a supravieţuit miraculos după ce a căzut de pe o stâncă înaltă de 300 de metri. Mai mult chiar, la sosiera echipelor de intervenţie el stătea pe propriile picioare şi studia o hartă, ca să găsească drumul de întoarcere.

Adam Potter are 35 de ani şi e pasionat de căţărări. Ultima aventură alpină era să-l coste viaţa însă. El a încercat să urce pe un munte din Scoţia şi a căzut de pe o stâncă, de la 305 de metri altitudine. S-a lovit de mai multe pietre, dar a scăpat, în mod miraculos, doar cu câteva răni.

Bărbatul spune că, în timpul căzăturii, nici nu a realizat în ce pericol se află. Plonja atât de rapid încât nu putea să se gândească la nimic. Abia spre final şi-a dat seama că ar putea să moară.

O echipă de salvare a marinei militare se afla în apropiere, pentru un antrenament. Elicopterul a ajuns rapid la alpinist, care a fost transportat la un spital din Glasgow. Medicii spun că se va reface complet.

În pofida acestui accident, Potter spune că nu va renunţa la căţărări.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close