Antena 3 Externe Un tânăr a făcut KO, cu o schemă ca în filme, un şofer care încerca să lovească oamenii cu maşina, în Tirana

Un tânăr a făcut KO, cu o schemă ca în filme, un şofer care încerca să lovească oamenii cu maşina, în Tirana

de Alin Tarnovschi    |    25 Apr 2021   •   20:13
Un tânăr a făcut KO, cu o schemă ca în filme, un şofer care încerca să lovească oamenii cu maşina, în Tirana
Sursa foto: Report TV

Un tânăr a făcut KO, cu o schemă ca în filme, un şofer care încerca să lovească oamenii cu maşina, pe o stradă din Tirana, Albania.

Totul s-a petrecut, astăzi, într-o piaţă din Tirana, într-o zonă exclusiv pietonală, după ce un şofer a intrat cu maşina pe alei şi a încercat să lovească oamenii.

După ce a lovit mai multe autoturisme, şoferul a condus haotic în zona pietonală, iar oamenii au sunat imediat la Poliţie.

Până la sosirea agenţilor, oamenii au încercat să îl oprească pe şoferul care, cel mai probabil, se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, iar la un moment dat, şoferul a scăpat de bărbaţii care încercau să îl oprească şi a pornit, din nou, în tentativa de a lovi mai mulţi oameni cu maşina.

Şofer făcut KO, cu o schemă ca în filme, de un tânăr din Tirana

În acel moment, un tânăr a executat perfect o schemă de lupte şi a sărit cu ambele picioare înainte, chiar pe geamul portierei din stânga-faţă, lovindu-l puternic pe şofer.

Astfel, bărbatul de la volan a fost imobilizat până la sosirea Poliţiei, notează BBC.

În zona în care s-a produs evenimentul se aflau numeroşi oameni care aşteptau să fie vaccinaţi în corturile montate în piaţă.

×
Subiecte în articol: Albania Tirana

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close