x close

Un băieţel a supravieţuit după ce o tijă metalică i s-a înfipt în creier (VIDEO)

28 Iul 2010   •   12:01
Un băieţel a supravieţuit după ce o tijă metalică i s-a înfipt în creier (VIDEO) Foto: abclocal.go.com

Un băieţel din SUA a supravieţuit într-un mod miraculos, după ce o tijă metalică i-a străpuns creierul. Copilul a fost externat la numai zece zile de la intervenţia chirurgicală, cu toate că nimeni nu se aştepta să supravieţuiască.

Accidentul a avut loc după ce băieţelul de 17 luni a căzut de pe veranda casei. Tija metalică a pătruns aproximativ şapte centimetri în craniu, la numai câţiva milimetri de vena care asigura circulaţia sângelui de la creier spre inimă, arat abclocal.go.com.

În drum spre spital, rudele copilului au fost nevoite să îl imobilizeze întrucât orice mişcare bruscă i-ar fi pus viaţa în pericol. Înaintea intervenţiei chirurgicale de îndepărtare a tijei, medicii i-au pregătit pe apropiaţii micuţului pentru ce putea fi mai rău. ?Ne-au explicat că în momentul în care îi vor extrage tija din creier, copilul ar putea muri din cauza sângerării abundente?, a povestit bunicul băiatului.

Cu toate acestea, Jeremiah a supravieţuit. Ba mai mult, s-a şi recuperat într-un timp record. La doar zece zile de la intervenţia chirurgicală, băieţelul a fost externat. Doctorii au descris acest caz ca pe ?un miracol?.

Antena3.ro

 

 

Citeşte mai multe despre:

copil supravietuire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati