Antena 3 Externe Uniunea Europeană Europarlamentar: România şi Bulgaria nu ar fi trebuit lăsate în Uniunea Europeană

Europarlamentar: România şi Bulgaria nu ar fi trebuit lăsate în Uniunea Europeană

de N.B.    |    15 Mar 2013   •   17:36
Europarlamentar: România şi Bulgaria nu ar fi trebuit lăsate în Uniunea Europeană

"România şi Bulgaria sunt ţări copleşite de corupţie şi crimă organizată. Nu ar fi trebuit să li se permită să intre în Uniunea Europeană", declară un europarlamentar britanic.

Nigel Farage, un reprezentant al Partidului Independent Marea Britanie, a făcut spectacol prin intervenţia să din plenul PE. Britanicul a afirmat că întreg Parlamentul European se află în starea de negare şi nu a luat în seamă faptul că în Italia a câştigat alegerile un partid eurosceptic şi că aceste grupări politice câştigă teren în întreaga Uniune.

Farage şi-a acuza colegii că vorbesc, în mod eronat, despre criza financiară ca despre ceva care a trecut. El aminteşte de discursul domnului Baroso, ale cărui intervenţii tehnocrate îi adorm pe parlamentari.

În ciuda unor obiecţii din partea altor europarlamentari, el a continuat să vorbească despre faptul că zona euro este pe cale de e eşua, lansând un atac la adresa României şi Bulgariei. El a spus despre acestea că sunt două state copleşite de corupţie şi crimă organizată şi nu consideră că este corect că Marea Britanie să fie obligată să îşi deschidă graniţele pentru populaţia din aceste ţări.
×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close