Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 mai 2019. Zodia care e captivă într-o iluzie

Horoscop 11 mai 2019. Zodia care e captivă într-o iluzie

Horoscop 11 mai 2019. Zodia care e captivă într-o iluzie
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    10 Mai 2019   •   19:58

Horoscop Berbec

Trezeşte-te din vis, pentru că s-ar putea să fii captiv într-o iluzie şi, dacă nu deschizi ochii acum, vei alimenta mai departe un plan imposibil. Fii atent la semnalele care vin de pretutindeni că lucrurile nu sunt chiar aşa cum le vezi, pentru că ţi-ai inventat singur un scenariu în care ai început să crezi, de parcă ar reprezenta realitatea, ceea ce nu e adevărat.

Ai fost indus în eroare de un miraj, ai fost prins în mreje de o persoană care te-a manipulat şi a ştiut să te influenţeze în direcţia pe care o dorea, dar azi sună clopoţelul şi bula de săpun în care ai plutit o vreme se sparge. Revii cu picioarele pe pământ şi începi să te dezmeticeşti din rătăcire.

Horoscop Taur

Exagerezi cu ideile fixe de care nu mai poţi scăpa, deşi ai alături de tine oameni care îţi prezintă şi alte păreri, şi alte soluţii, dar tu nu şi nu: te ţii doar de ale tale cu încăpăţânare. Oricât de mult ai crede în principiile după care îţi ghidezi viaţa, ar trebui să fii mai atent şi la alte opinii, pentru că toată viaţa e o şcoală, la urma urmei.

Fii deschis la dialog, ascultă părerile altora, chiar dacă par diametral opuse celor în care crezi, şi nu respinge schimbul de idei. Ai alături de tine nişte oameni care au multe de spus, dar dacă tu blochezi poarta spre o comunicare eficientă şi amiabilă, cum ai vrea să afli ce au să-ţi transmită?

Horoscop Gemeni

Priveşte lucid situaţia în care te afli şi, mai ales, lasă acea voce interioară să spună ce este mai bine pentru tine. Intuiţia ta nu dă greş niciodată, deci fă puţină linişte în mintea ta pentru a auzi ce-ţi transmite cel mai bun profesor de viaţă: conştiinţa ta, raţiunea ta, subconştientul tău.

Ştii deja ce ai de făcut, dar trebuie doar să scoţi la lumină soluţiile pe care le-ai învăţat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivită pentru a le pune în practică. Nu întreba, tu ştii deja, iar răspunsul e chiar în interiorul tău: ascultă-te!

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: iluzie Horoscop Horoscop Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close