Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Horoscopul iernii 2018-2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea - Taurii au parte de câștiguri importante

HOROSCOP. Horoscopul iernii 2018-2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea - Taurii au parte de câștiguri importante

HOROSCOP. Horoscopul iernii 2018-2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea - Taurii au parte de câștiguri importante
25 Noi 2018   •   13:53

Horoscopul iernii 2018-2019. Astrologul Elena Bunescu, îşi spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în următoarele trei luni! 

Horoscopul iernii 2018-2019 – Berbec

DRAGOSTE: Începi iarna cu alte aspiraţii, cu dorinţe şi pasiuni înnoite, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra tuturor relaţiilor. Ianuarie şi februarie pot fi două luni mai zgomotoase în relaţii, în principal din cauza vitezei pe care vrei tu să o imprimi schimbărilor din viaţa ta.

CARIERĂ: Acesta este domeniul din viaţa ta care te va solicita cel mai mult şi merită să îi acorzi importanţa cuvenită. Va trebui să găseşti un echilibru între responsabilităţile de la muncă şi cele din familie. A venit momentul să faci o alegere clară pe plan profesional, dar nu trebuie să te grăbeşti. 

SĂNĂTATE: Toată luna decembrie va răscoli problemele de sănătate cronice, cele pe care le tratezi cu indiferenţă sau cu leacuri numai de tine ştiute. În ianuarie vei avea ocazia să îţi recuperezi vitalitatea, cu condiţia să nu te consumi prea repede, fără rost. În februarie vei reveni la o oarecare normalitate, dar vor începe să iasă la lumină indicii despre afecţiuni moştenite, pe care va trebui să le investighezi.

BANI: Este ultimul interval de timp în care vei mai putea cheltui aşa cum doreşti. Toate lunile de iarnă aduc cheltuieli, dar şi nevoia de a investi în propria imagine, ca să te poţi prezenta onorabil în mediul de la serviciu, în relaţia cu superiorii sau cu clienţii, în cazul în care ai contact direct cu un public.

Horoscopul iernii 2018-2019 – Taur

DRAGOSTE: Începi iarna cu dreptul, dar şi cu o oarecare timiditate care vine din experienţele ultimilor ani. Toate lunile de iarnă îţi vor aduce aproape oameni care preţuiesc sentimentele, poate chiar un pic prea mult. Ai ce învăţa de la aceştia şi vei avea de câştigat dacă te vei lăsa inspirat de ei. Este un moment favorabil pentru partaje, în cazul în care ai decis să laşi în urmă o relaţie de cuplu care nu mai funcţiona. 

CARIERĂ: A rămas un singur element care poate arunca în aer toate eforturile tale de a creşte pe plan profesional. Această tendinţă este valabilă toată iarna şi se referă la pericolul de a cere mai mult decât ţi se cuvine; doar pentru că ai ceva de demonstrat, vrei să fii deasupra celorlalţi. Imaginea ta poate fi serios afectată de această supraevaluare a calităţilor proprii.

SĂNĂTATE: În lunile de iarnă vei avea parte de un context favorabil pentru vindecare şi recuperare a vitalităţii şi ar fi de dorit să faci ceea ce trebuie, ca să ajungi la acest rezultat. În primăvară, situaţia se va schimba şi ar fi bine să fii pregătit(ă). Ar fi bine să eviţi stresul intens asociat cu profesia, mai ales dacă te afli în atenţia unui grup mai mare de persoane.

BANI: Se anunţă câştiguri suplimentare, în toate lunile de iarnă, prin dobânzi, moşteniri sau prin creşterea veniturilor partenerului de cuplu. Poţi primi, spre administrare, bunuri sau sume de bani ale celor din familie care îţi oferă şi încrederea lor, cu această ocazie. Ar trebui să fii corect(ă) în tot ce faci.  

Horoscopul iernii 2018-2019 – Gemeni

DRAGOSTE: Lunile de iarnă vin cu un context care te va ajuta să iei cele mai bune decizii în legătură cu o relaţie importantă, să o oficializezi sau să mergi mai departe. Principala condiţie pentru a lua decizii bune este să fii sincer(ă), cu tine şi cu partenerul şi să evaluezi situaţia cât mai cinstit.

CARIERĂ: Poţi primi, în aceste trei luni, oferte de colaborare, pe termen scurt, prin care să îţi valorifici un talent special, pe care profesia de bază nu îl solicită. Se poate vorbi de semnarea unor contracte avantajoase, dar dacă vezi că ofertele sună prea bine pentru a fi adevărat, cel mai probabil nu e adevărat. 

 

SĂNĂTATE: Începe să fie foarte importantă alimentaţia, în special calitatea alimentelor, dar şi atmosfera în care mănânci. Ar fi util să eviţi mâncatul la nervi sau doar din plictiseală. Această tendinţă va dura mai mult şi îţi va aduce ocazia, nepreţuită, de a asculta vocea propriului corp şi de a-i oferi ce are nevoie.

BANI: Este un domeniu care devine vital, în sensul că îţi va influenţa considerabil toate deciziile, destul de mult timp de acum încolo. În lunile de iarnă vei avea ocazia de a te acomoda cu această nouă tendinţă. Este esenţial să te bazezi pe tine, în principal şi să eviţi judecarea oamenilor în funcţie de cât câştigă.  

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop iarnă dragoste cariera bani sănătate
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close