Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 mai. Leul este într-un proces de schimbare și reorientare în profesie și carieră

Horoscop 6 mai. Leul este într-un proces de schimbare și reorientare în profesie și carieră

Horoscop 6 mai. Leul este într-un proces de schimbare și reorientare în profesie și carieră
de S.T.    |    06 Mai 2016   •   09:26

Horoscop 6 mai - Berbec

Aceasta zi gazduieste un eveniment astrologic important si anume Luna Noua in Taur, care pune reflectoarele, in cazul tau, pe zona finantelor si acumularilor materiale. Esti intr-un moment de decizie, in ce priveste folosirea calitatilor si experientei, in modul cel mai eficient cu putinta. Altfel spus, e timpul sa te uiti inapoi, sa iti amintesti care-ti este potentialul, ce abilitati ai dezvoltat in timp. Apoi, in cunostinta de cauza, poti lua niste decizii pe termen lung, care sa-ti schimbe in bine statutul material.

Horoscop 6 mai - Taur

Te afli intr-un moment de rascruce, in fata unui nou inceput. Luna noua in zodia ta vorbeste despre o schimbare majora de perceptie, de atitudine, de abordare a relatiilor si obiectivelor pe termen lung. In cazul tau, schimbarile incep cu tine, cu personalitatea ta. Evenimentele si revelatiile din ultimele saptamani se cristalizeaza acum in claritate si alegeri ferme. Realizezi ca e nevoie sa renunti la ceva, la o parte din tine, poate la un fel de a fi si a trai, pentru a merge mai departe, altfel, cu mai multa putere, pe un drum indicat de intuitie.

Horoscop 6 mai - Gemeni

Pentru tine, Luna noua in Taur vine ca un clopotel care te anunta ca ai persistat prea mult in plangeri, victimizare, atasament de trecut si resentimente. E timpul sa dai drumul gandurilor pesimiste si sa privesti spre trecut doar cu scopul de a invata din el si nu pentru a te ascunde in spatele lui. Aceste zile sunt un prilej excelent de vindecare, atat emotionala cat si fizica, prin smerenie, iertare, apropiere de sufletul tau, intarire  a relatiei cu Dumnezeu. E posibil ca, in urma acestui proces purificator, sa-ti apara idei si solutii noi, care sa te aseze pe un nou drum, inclusiv profesional.

Horoscop 6 mai - Rac

Zile de o importanta majora, in ce priveste relatiile si proiectele tale. Luna noua in Taur aduce o noua intelegere, mult mai inalta si mai clara, asupra unor aspiratii, proiecte, cai de urmat. Daca un drum se blocheaza, accepta situatia asa cum este si asteapta sa vezi unul nou, intrucat acela este potrivit pentru tine, acum. Este si un moment de invatare din experiente si relatii vechi, din etapele parcurse pana acum. E posibil sa ti se deschida noi orizonturi, sa apara noi sustinatori in drumul tau, sa fii chemat la rampa, ca urmare a experientei, talentelor si notorietatii tale.

Horoscop 6 mai - Leu

Esti intr-un proces de schimbare si reorientare in profesie si cariera. Chiar daca inca nu ti-e clar cum arata noul drum sau inca te temi sa-l accepti, adevarul este ca ceva sta sa plece si altceva nou se apropie. Nu e nevoie decat sa ai rabdare, sa te asculti, sa imbratisezi experientele noi, sa fii atent la ce ti se propune sau ti se reveleaza. Se incheie o etapa, din care ai invatat, care te-a ajutat sa cresti si sa evoluezi, iar acum e timpul sa folosesti cunoasterea si experienta, fie pentru a-ti asuma o noua cariera, fie pentru a reforma contextul deja existent.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop leu cariera
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close