Antena 3 CNN International News Prințul Harry își va publica memoriile. Acestea vor apărea la finele anului 2022

Prințul Harry își va publica memoriile. Acestea vor apărea la finele anului 2022

Prințul Harry a scris deja ceea ce se așteaptă să fie cea mai așteptată carte a deceniului: un volum de memorii despre viața sa în interiorul familiei regale, dar și despre despărțirea dramatică de aceasta. Volumul, anunță jurnaliștii de la Page Six, va apărea la editura Penguin Random House.

Prințul Harry își va publica memoriile. Acestea vor apărea la finele anului 2022
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    20 Iul 2021   •   14:50

După retragerea din îndatoririle Casei Regale, Prințul Harry și Meghan Markle au devenit subiect controversat. Controversa s-a accentuat odată cu interviul acordat celebrei Oprah Winfrey.

Dar și datorită multor declarații date de cei doi în presă. Se pare că un nou motiv de scandal se va isca în curând.

Este vorba de intenția Prințului Harry de a-și publica memoriile. Cartea ar trebui să apară până la finele anului viitor, spun surse apropiate celor doi.

Potrivit unui comunicat al editurii, cititorii vor găsi în paginile cărții o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”.

„Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat -, să pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, precizează Prinţul Harry, duce de Sussex.

”Prințul Harry va împărtăși, pentru prima dată, relatarea definitivă a experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care l-au ajutat să-l modeleze.

Cartea va vorbi despre viața în ochii publicului din copilărie până în zilele noastre. Inclusiv dedicarea sa pentru serviciu. Despre datoria militară care l-a dus de două ori pe fronturile Afganistanului și bucuria pe care a găsit-o în a fi soț și tată.

Prințul Harry va oferi un portret personal cinstit și captivant. Unul care arată cititorilor că în spatele a tot ceea ce cred că știu se află o poveste umană inspirată, curajoasă și înălțătoare.”, anunță Penguin Random House.

Nu se cunosc încă cifrele negociate, dar editura anunță că prințul Harry a scris cartea nu din rațiuni comerciale, ci că acesta va dona profiturile unei organizații caritabile. Cartea va fi lansată și în format audio. 

Presa britanică speculează deja că volumul va face valuri, mai ales dacă va aborda subiecte precum decizia lui Harry și a lui Meghan Markle de a părăsi familia regală, sau felul în care Palatul a gestionat moartea Prințesei Diana.

Alte surse au declarat către presă că Prințul Charles nu știa că Prințul Harry a scris cartea, și că acesta ar fi aflat doar la publicarea știrilor despre subiect. 

O sursă din apropierea lui Charles a declarat că acesta a fost „surprins” la aflarea veștii.

×
Subiecte în articol: printul Harry memorii carte
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close