Antena 3 CNN Meteo Furtunile de cod roşu au făcut ravagii în ţară. Oamenii au primit mesaje RO-Alert pentru a se adăposti

Furtunile de cod roşu au făcut ravagii în ţară. Oamenii au primit mesaje RO-Alert pentru a se adăposti

Furtunile de cod roşu şi portocaliu au făcut ravagii în Bucureşti şi mai multe zone din ţară, noaptea trecută. Vijeliile au inundat străzi şi mai multe gospodării.

de Alin Tarnovschi    |    05 Iul 2023   •   07:53

În Bucureşti au fost 30 de solicitări, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vremea rea, iar zeci de tramvaie au fost blocate şi nouă maşini avariate.

De altfel, bucureştenii au fost avertizaţi prin mesaj RO-Alert să se adăpostească.

Citeşte şi: Furtună violentă în Hunedoara. Peste 100 de maşini sunt blocate în zona Câmpul lui Neag

În Bucureşti, furtuna puternica a fost anunţată printr-un mesaj RO-Alert. Locuitorilor le-a fost recomandat să evite deplasările și să se adaposteasca. Mai multe străzi au fost inundate, iar din această cauză unele tramvaie au rămas blocate pe şine.

Probleme au fost şi după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt peste maşini.

Vijeliile puternice au făcut prăpăd si în oraşul Oraviţa din Caraş-Severin. După ce meteorologii au emis o avertizare cod roşu, ploile puternice au inundat zeci de străzi şi gospodării, printre care şi subsolul Spitalului Orăşenesc.

Canalizările nu au mai facut faţă cantităţilor mari de apă, iar mai multe străzi au fost inundate şi în Caransebeş.

Gospodării inundate şi copaci căzuţi au fost şi în Hunedoara. În comuna Baia de Criş, pompierii au intervenit pentru a scoate apa din locuinţele oamenilor.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close