Antena 3 CNN Politică Băsescu, elogiat de Boc: Am câştigat alegerile pentru că am avut un ?parteneriat sănătos, în interes public"

Băsescu, elogiat de Boc: Am câştigat alegerile pentru că am avut un ?parteneriat sănătos, în interes public"

Băsescu, elogiat de Boc: Am câştigat alegerile pentru că am avut un ?parteneriat sănătos, în interes public"
Sursa foto: Traian Bãsescu
09 Apr 2010   •   13:46

PDL a câştigat, din 2004, toate bătăliile electorale, una dintre cheile succesului fiind parteneriatul "sănătos, în interes public" cu preşedintele Traian Băsescu, a făcut Emil Boc elogiul şefului de stat la lucrările Consiliului Naţional de Coordonare al acestui partid.
Boc a trecut în revistă victoriile înregistrate de PDL începând din 2004, arătând că, în această perioadă, partidul a crescut de la 7% la 30%, a câştigat toate bătăliile electorale, iar candidatul partidului la prezidenţiale, Traian Băsescu, a obţinut două mandate de preşedinte al României.
În opinia lui Boc, acest succes se datorează faptului că partidul a făcut o politică pentru oameni, a avut un parteneriat serios, ?în interes public? cu preşedintele României şi are o echipă de succes.
"Cred că am avut şi avem un parteneriat public sănătos, în interesul României, care a fost o altă cheie a succesului nostru, faptul că în ciuda încercărilor de dezbinare am rămas în parteneriat public", a adăugat Boc.
Boc a susţinut că, în viitor, PDL va păstra porţile deschise pentru noi membri şi noi competenţe, iar 30% din structurile de conducere vor fi rezervate femeilor.
"Femeile au reprezentat o resursă extraordinară pentru PDL prin expertiza lor, prin capacitatea lor de a-şi face treaba", a afirmat Boc, dând c exemplu activitatea Robertei Anastase în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc Traian Băsescu alegeri parteneriat public
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close