Antena 3 CNN Politică Boc: România prosperă este o rezultantă a României drepte

Boc: România prosperă este o rezultantă a României drepte

Boc: România prosperă este o rezultantă a României drepte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mai 2011   •   15:26

"România prosperă este o rezultantă a României drepte", ne spune Premierul Emil Boc. Cu o zi înainte de alegerile din PDL, Boc vorbeşte despre cât de prosperă este ţara noastră şi despre măsurile grele, dar atât de necesare care au fost luate pentru ca România să se îndrepte pe drumul cel bun.

"România a fost într-o situație dificlă timp de 20 de ani. Am îndreptat-o prin măsurile pe care le-am propus. Grele, mai dureroase, dar atât de necesare țării și acum putem să consolidăm o Românie dreptă și să facem o Românie puternică", a declarat Boc.

Primul-ministru s-a declarat mulţumit de controalele pentru desfiinţarea muncii la negru şi a precizat că zeci de mii de oameni au încheiat contracte de muncă după intrarea în vigoare a Codului Muncii.

Nici cu rata şomajului nu stăm rău, a mai spus Emil Boc. La finalul lunii martie, aceasta a înregistrat o scădere de jumătate de punct procentual în comparaţie cu luna martie. Lucrurile merg în direcţia bună, a subliniat premierul. 

Şeful Guvernului a mai precizat că, în doar două zile după intrarea în vigoarea a Codului Muncii, au fost încheiate peste 42.000 de mii de noi contracte de muncă. Într-o zi normală, a spus premierul, sunt încheiate numai 10-12 contracte. 

 


 

 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Boc
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close