Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu despre Mircea Geoană: Se poate face politică şi fără să stai pe un loc care nu e al tău

Crin Antonescu despre Mircea Geoană: Se poate face politică şi fără să stai pe un loc care nu e al tău

Crin Antonescu despre Mircea Geoană: Se poate face politică şi fără să stai pe un loc care nu e al tău
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    23 Noi 2011   •   12:43

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat miercuri, după suspendarea şedinţei Senatului că democrat-liberalii l-ar putea "înfia politic" pe Mircea Geoană, propunându-l drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Senatului dacă postul va fi declarat vacant ca urmare a excluderii acestuia din PSD.

"Eu am citit despre pustnici creştini care puteau sta în vârf de stâlp, fără pâine, fără apă, luni de zile. Noi nu suntem însă aici pentru exerciţii de Guiness Book, nici la circ să vedem cât poate să stea fizic pe scaun un om" a declarat Crin Antonescu referindu-se la determinarea lui Mircea Geoană să nu renunţe la funcţia de preşedinte al Senatului.

Crin Antonescu a criticat tergiversarea lucrărilor din plenul Senatului şi a declarat că este suficient cât timp s-a pierdut cu această şedinţă suspendată. Liderul liberalilor a declarat că se aşteaptă ca Mircea Geoană să facă ceea ce ar face orice om politic cu bun simţ atunci când nu mai are susţinere partidului.

 


Mircea Geoană a declarat că preşedintele Senatului NU poate fi revocat din funcţie pentru că nu este un simplu membru permanent.

Geoană mai spune că preşedintele Senatului este neutru din punct de vedere politic şi că, în aceste condiţii, nu are nici o importanţă excluderea sa din PSD.

Mircea Geoană a fost exclus marţi seară din PSD, în urma deciziei luate de CEx, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Victor Ponta: Mircea Geoană nu mai e preşedinte al Senatului! PSD a depus cererea de revocare

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close