Antena 3 CNN Politică Fost ministru din Cabinetul Cioloș: Sorin Grindeanu este o surpriză neaşteptată

Fost ministru din Cabinetul Cioloș: Sorin Grindeanu este o surpriză neaşteptată

Fost ministru din Cabinetul Cioloș: Sorin Grindeanu este o surpriză neaşteptată
Sursa foto: Foto: gov.ro
16 Iun 2017   •   08:37

Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei, apreciază că premierul Sorin Grindeanu este "o surpriză neaşteptată" iar condiţia pe care acesta i-a pus-o liderului PSD, Liviu Dragnea, în ceea ce priveşte o eventuală demisie, şi anume să facă acest gest amândoi, i se pare "o poziţie morală".

"Sorin Grindeanu e o surpriză neaşteptată. Bun, e din PSD şi a acceptat să fie proxi-ul lui Dragnea. Dar cine se gândea când 300.000 de oameni adunaţi la Victoria îi cereau să plece că Grindeanu are vreo fibră morală? Sau că mai poate reveni pe scenă vreodată ca o persoană autonomă? Condiţia demisionez dacă demisionează şi Dragnea mi se pare o poziţie morală. Eşecul anunţat al acestui guvern li se poate imputa în egala măsură, unuia ca păpuşar şef al minciunii electorale cu promisiuni deşănţate, celuilalt ca păpuşa care a acceptat să joace rolul dirijor de faţadă cu un casting făcut de păpuşar", a scris Raluca Prună, joi, pe Facebook. 

Fostul ministru al Justiţiei susţine că Sorin Grindeanu denunţă acum "marea mizerie din PSD" iar acest lucru "îi şi serveşte dacă vrea să mai rămână în politică". 

"Grindeanu spune ce ştiam cu toţii, că împăratul e gol, mincinos, laş. Nimic nou. Numai că el, faţă de noi, e mai credibil pentru membrii şi alegătorii PSD. Pentru că a fost în curtea împăratului. PSD are de dat un test, vrea sau nu să fie eliberat?! Rămâne de văzut, deocamdată nu văd politicieni tineri din PSD alăturându-se. Ponta nu se pune, va fi numai o frână pentru Grindeanu... De ce ne interesează pe noi toate acestea? Pentru că PSD ne guvernează ţara şi pentru că această criză este una care priveşte toată clasa politică", consideră Raluca Prună. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Raluca Prună Sorin Grindeanu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close