Antena 3 CNN Politică Geoană: Desemnarea lui Emil Boc premier, o alegere nefericită (VIDEO)

Geoană: Desemnarea lui Emil Boc premier, o alegere nefericită (VIDEO)

Geoană: Desemnarea lui Emil Boc premier, o alegere nefericită (VIDEO)
Sursa foto: geoana
17 Dec 2009   •   11:38

Liderul PSD, Mircea Geoană, consideră că numirea lui Emil Boc în fruntea noului guvern este un gest care demonstrează că Traian Băsescu nu a evoluat.

?Este o alegere nefericită care demonstrează că şi al doilea mandat al lui Traian Băsescu va fi la fel sau mai rău decât primul mandat. Prin numirea unui premier obedient, Băsescu a ratat o şansă istorică, a nesocotit rezultatul şi realitatea electorală de după alegerile prezidenţiale. Nu a reuşit să găsească o formulă de evacuare a nemulţumirii acumulate de români faţă de mandatul său şi performanţa guvernului Boc? a spus Mircea Geoană.

?Ne provoacă o senzaţie de profund regret că această propunere va perpetua o viziune economică ce nu a reuşit să scoată România din criză. Cu ce va fi mai bun guvernul Boc decât cel pe care l-a condus până acum? a adăugat el.

Potrivit lui Geoană, PSD este şi va rămâne principala alternativă democratică la acest derapaj. ?Vom convoca Comitetul Executiv pentru a ne preciza în detaliu modalitatea de acţiune şi de ripostă la această propunere care ne arată că Traian Băsescu nu a învăţat nimic din acest mandat? a spus el.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc Traian Băsescu
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close