Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur, despre regiunea Bucovina: Ferească Dumnezeu, Victore, să nu o faci!

Gheorghe Flutur, despre regiunea Bucovina: Ferească Dumnezeu, Victore, să nu o faci!

Gheorghe Flutur, despre regiunea Bucovina: Ferească Dumnezeu, Victore, să nu o faci!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    14 Sep 2013   •   18:19
Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a amintit că Victor Ponta a spus, la Putna, că este de acord cu regiunea Bucovina şi i-a transmis premierului să ferească Dumnezeu dacă nu o face, conform Mediafax.
Vorbind în cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a arătat că Bucovina contează şi va conta în continuare pe harta ţării. 
"Nu e de ajuns să sărbătorim Bucovina în 28 noiembrie după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Creionul bont a mai fost folosit aici şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă", a spus Flutur.
El le-a mai spus democrat-liberalilor că şi premierul Victor Ponta a venit la Putna unde a spus că este de acord cu regiunea Bucovina.
"Şi Ponta a venit la Putna şi a spus ce a vrut să auziţi, că şi el e de acord cu regiunea Bucovina. Să dea Dumnezeu, Victor, dar să ferească Dumnezeu să nu o faci!", a transmis Flutur.
El a subliniat că înfiinţarea regiunii Bucovina este necesară pentru dezvoltarea acestei zone, o zonă unde sunt necesare investiţii.
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close