Antena 3 Politică Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, după votul moțiunii: „O zi bizară pentru democraţie”

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, după votul moțiunii: „O zi bizară pentru democraţie”

21 Iun 2017   •   15:22
Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, după votul moțiunii: „O zi bizară pentru democraţie”
Sursa foto: Foto: Gov.ro

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună consideră că ziua în care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură a PSD a fost una "bizară pentru democraţie".

"Bon, ne-am liniştit, moţiunea a trecut. Putem acum promova noua biblie cunoscută şi sub numele de program de guvernare, cu misionari mai buni şi mai temători de domnul care a scris-o. Mă întreb ce simt de fapt miniştrii din Guvernul Grindeanu care se vor regăsi în noul Cabinet, după ce Parlamentul a decis că sunt neperformanţi. Aştept pragul la abuz şi sugerez să fie un milion de euro. Sau multiplu, să nu ne încurcăm la calcule şi să încărcăm instanţele. A, şi să dăm liber la mandate de premier oricărui condamnat, indiferent de infracţiune, ca să nu fie discriminare. (...) O zi bizară pentru democraţie", a scris Raluca Prună, miercuri, pe Facebook.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close