Antena 3 CNN Politică Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, după votul moțiunii: „O zi bizară pentru democraţie”

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, după votul moțiunii: „O zi bizară pentru democraţie”

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, după votul moțiunii: „O zi bizară pentru democraţie”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
21 Iun 2017   •   15:22

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună consideră că ziua în care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură a PSD a fost una "bizară pentru democraţie".

"Bon, ne-am liniştit, moţiunea a trecut. Putem acum promova noua biblie cunoscută şi sub numele de program de guvernare, cu misionari mai buni şi mai temători de domnul care a scris-o. Mă întreb ce simt de fapt miniştrii din Guvernul Grindeanu care se vor regăsi în noul Cabinet, după ce Parlamentul a decis că sunt neperformanţi. Aştept pragul la abuz şi sugerez să fie un milion de euro. Sau multiplu, să nu ne încurcăm la calcule şi să încărcăm instanţele. A, şi să dăm liber la mandate de premier oricărui condamnat, indiferent de infracţiune, ca să nu fie discriminare. (...) O zi bizară pentru democraţie", a scris Raluca Prună, miercuri, pe Facebook.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close