Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu i-a vizitat pe bătrânii salvaţi din Căminele Groazei şi a cerut noi demisii în Ilfov

Marcel Ciolacu i-a vizitat pe bătrânii salvaţi din Căminele Groazei şi a cerut noi demisii în Ilfov

Premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat, astăzi, pe bătrânii salvaţi din Căminele Groazei şi a cerut noi demisii ale unor şefi de instituţii din judeţul Ilfov.

de Alin Tarnovschi    |    09 Iul 2023   •   15:49

În total, 98 de bătrâni au fost salvaţi din Căminele Groazei. Ei au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transferaţi în diverse spitale sau centre, acolo unde ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a trimis medici specializaţi care să le ofere tratament.

Unii dintre pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" Bucureşti, la Spitalul de Urgență "Profesor Doctor Dimitrie Gerota" Bucureşi, dar şi la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Bucureşti. De asemenea, oamenii salvaţi au fost duşi şi într-un centru de îngrijiri, acolo unde au fost vizitaţi, astăzi, de premierul Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu a anunţat măsurile ce vor fi luate după cazul Căminele Groazei: "Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile"

Pe lângă măsurile anunţate în cadrul unei conferinţe de presă de premierul Marcel Ciolacu, şeful Guvernului ar mai fi cerut, potrivit unor surse, şi demisia unor şefi de instituţii din judeţul Ilfov.

Printre aceştia s-ar număra şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Ilfov, care ar fi făcut un control în luna februarie în Căminele Groazei şi nu ar fi găsit nicio problemă. De asemenea, premierul ar fi cerut demisia şefilor Poliţiei Ilfov, dar şi a şefilor Poliţiei Voluntari şi Afumaţi.

Aceleaşi surse anunţă că astăzi, la ora 17.00, la Ministerul de Interne va fi o videoconferinţă cu prefecţii unde se va cere verificarea tuturor centrelor de bătrâni din ţară.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Căminele Groazei
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close