Antena 3 CNN Politică Mihai Boldea a fost exclus din PDL după ce a cerut demisia premierului Emil Boc (VIDEO)

Mihai Boldea a fost exclus din PDL după ce a cerut demisia premierului Emil Boc (VIDEO)

Mihai Boldea a fost exclus din PDL după ce a cerut demisia premierului Emil Boc (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Oct 2010   •   19:59

Încă o voce din PDL care s-a ridicat împotriva lui Emil Boc a fost sancţionată. Vice-liderul deputaţilor democrat-liberali, Mihai Boldea a fost exclus din PDL Galaţi, după ce săptămâna trecută a declarat că premierul a dat dovadă de incompetenţă şi ar trebui să-şi dea demisia.

Democrat liberalul Mihai Boldea l-a atacat dur pe Emil Boc susţinând că Guvernul este vinovat pentru tot ce se întâmplă în ţară şi nu preşedintele. Acum, Boldea plăteşte pentru aceste declaraţii.

Mihai Boldea consideră că excluderea sa nu este corectă, dar îşi menţine declaraţiile la adresa premierului.

Mihai Boldea nu este primul democrat liberal sancţionat pentru că a ieşit din disciplina de partid. Teo Trandafir, Daniel Oajdea sau Georgică Severin sunt doar trei dintre PDL-iştii care au fost traşi pe linie moartă după ce şi-au exprimat opoziţia faţă de unele decizii luate de conducerea PDL. De altfel, lista se poate lungi.

Europarlamentarul Cristian Preda scrie pe blogul său că şi Gelu Vişan  e ameninţat cu excluderea de către liderii PDL Dolj. Viorel Badea e sub un tir similar din partea lui William Brânză, care controlează organizaţia pedelistă a diasporei. Vina lor este aceea de a fi vorbit liber şi de a fi îndrăznit să-şi critice şefii - susţine Cristian Preda, care se declară solidar cu ei şi crede că dreptul lor la autonomie politică trebuie apărat.


''Gelu Vişan e ameninţat cu excluderea de către liderii PDL Dolj, Viorel Badea e sub un tir similar din partea lui William Brânză, care controlează organizaţia pedelistă a diasporei. Vina lor este aceea de a fi vorbit liber şi de a fi îndrăznit să-şi critice şefii.(...) Sunt solidar cu ei şi cred că dreptul lor la autonomie politică trebuie apărat?, mai scrie Cristian Preda pe blogul său.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc demisia excludere
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close