Antena 3 CNN Politică Plen reunit al Parlamentului, reconvocat joi, la ora 09.00. Suspendarea preşedintelui, posibil pe ordinea de zi

Plen reunit al Parlamentului, reconvocat joi, la ora 09.00. Suspendarea preşedintelui, posibil pe ordinea de zi

Plen reunit al Parlamentului, reconvocat joi, la ora 09.00. Suspendarea preşedintelui, posibil pe ordinea de zi
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Iul 2012   •   11:09
UPDATE 12.20 - Parlamentul nu se mai reuneşte în plen, astăzi, la ora 16.00. Acesta a fost reconvocat pentru ziua de joi, la ora 09.00.

Parlamentul se reuneşte şi astăzi în plen, la ora 16.00. Potrivit unor surse, suspendarea preşedintelui ar putea fi pe ordinea de zi.

În cursul zilei de maţi, în plenul reunit al Parlamentului  fost votată revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, Gheorghe Iancu, revocarea preşedintelui Senatului, Vasile Blaga şi a preşedintei Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Valer Dorneanu asigură interimatul ca Avocat al Poporului, după revocarea din funcţie a lui Gheorghe Iancu, marţi, de către Parlamentul României.

Preşedintele PDL Vasile Blaga a fost revocat, marţi, din funcţia de preşedinte al Senatului, cu 70 de voturi "pentru" şi o abţinere.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost ales, marţi, în funcţia de preşedinte al Senatului. Antonescu a fost ales cu 73 de voturi "pentru", iar un vot a fost anulat. Votul a fost secret, pe buletine.

Roberta Anastase a fost revocată din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor cu 160 de voturi pentru şi 1 împotrivă.




×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close