Antena 3 CNN Politică PNL: Domnul Boc începe să aibă serioase fracturi de logică

PNL: Domnul Boc începe să aibă serioase fracturi de logică

PNL: Domnul Boc începe să aibă serioase fracturi de logică
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2011   •   13:03

Partidul Naţional Liberal i-a recomandat premierul Emil Boc să renunţa la funcţia pe care o deţine pentru a nu pune în pericol siguranţa naţională. Liberalii şi-au exprimat îngrijorarea faţă de o posibilă "deteriorare a capacitaţii de discernământ" a prmilul ministru, informează  Gândul.

"Observăm că din cauza numeroaselor pangilici tăiate în ultimul interval de timp, la temperaturile foarte ridicate ale verii, din cauza efortului de a număra săptămână de săptămână, bucată cu bucată, zeci de mii de contracte de muncă proaspăt semnate, din cauza extenuării prin repetarea mecanică a unor teze propagandistice simpliste, domnul Boc începe să aibă serioase fracturi de logică", se arată într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

"Pentru că doar aşa se poate explica o asemenea declaraţie, în care este considerată o încurajare a hoţiei susţinerea unui proiect mai dur decât cel al Guvernului în privinţa sancţionării dobândirii ilicite a averii", susţine PNL.

"PNL îşi exprimă îngrijorarea faţă de posibila deteriorare a capacităţii de discernământ a domnului Boc, recomandându-i ca, pe fondul acesteia, să renunţe la funcţia pe care o deţine înainte de a pune în pericol România şi siguranţa naţională", se mai arată în comunicat.

Declaraţiile vin ca răspuns la afirmaţia premierul că liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, încurajează furtul, frauda şi hoţia.


"Am constatat două lucruri: pe de o parte, domnul Ponta îi încurajează pe elevi la bacalaureat să copieze, că asta e singura sursă de a putea reuşi în viaţă şi a fost extrem de revoltat când s-a aplicat un bacalaureat corect în România, deci încurajând indirect furtul şi frauda", a declarat premierul.

×
Subiecte în articol: Boc Emil Boc USL PNL
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close