Antena 3 CNN Politică Premierul Grindeanu a găsit ”cei doi elefanţi” pentru primari - fondurile europene şi Programul de Dezvoltare Locală

Premierul Grindeanu a găsit ”cei doi elefanţi” pentru primari - fondurile europene şi Programul de Dezvoltare Locală

Premierul Grindeanu a găsit ”cei doi elefanţi” pentru primari - fondurile europene şi Programul de Dezvoltare Locală
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    24 Mar 2017   •   13:53

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Tulcea, că primarii trebuie să se raporteze ”la doi elefanţi” - fondurile europene şi Programul Naţional de Dezvoltare Locală - el precizând că aceştia ”nu trebuie să se ciocnească”.

”Trebuie să se raporteze tot timpul la doi elefanţi - pe de o parte fondurile europene şi pe de altă parte PNDL, dar care nu trebuie să se ciocnească. Deci s-au găsit aceşti doi elefanţi din punctul de vedere al administraţiei şi a ceea ce înseamnă guvernare”, a declarat Sorin Grindeanu, în timpul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la Tulcea.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, în timpul şedinţei de Guvern din 18 ianuarie, pe care a prezidat-o, că a primit asigurări din partea premierului că nu va pune pe ordinea de zi suplimentară modificarea Codului Penal şi ordonanţa privind graţierea.

”Cunoaşteţi povestea că este un elefant în încăpere, dar nu-l vedem. Sunt doi elefanţi - ordonanţa de graţiere şi ordonanţa de modificare a codurilor penale”, spunea Iohannis.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
De acum, așa se circulă în sensul giratoriu! Poliția: ”Vechea practică nu mai este valabilă!”
x close