Antena 3 CNN Politică Preşedintele PDL Sector 1, despre demisia lui Udrea: Până nu vorbesc cu ea, nu cred

Preşedintele PDL Sector 1, despre demisia lui Udrea: Până nu vorbesc cu ea, nu cred

Preşedintele PDL Sector 1, despre demisia lui Udrea: Până nu vorbesc cu ea, nu cred
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2012   •   17:45

Preşedintele PDL Sector 1, Vasile Gherasim, a declarat, marţi, că nu a ştiut de demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, el precizând că aşteaptă să discute cu aceasta "pentru explicaţiile de rigoare", informează Mediafax.
   
Întrebat despre decizia Elenei Udrea de a demisiona de la şefia PDL Bucureşti, Gherasim a spus: "Am aflat de la dumneavoastră (de la ziarişti n.r.) Până nu vorbesc cu ea, nu cred. (...) Este un gest uilateral, nimeni nu-l poate comenta. Aştept să vorbesc cu dânsa, pentru explicaţiile de rigoare".
   
Întrebat dacă intenţionează şi el să demisioneze Vasile Gherasim a precizat că nu va lua nicio decizie până nu va exista o discuţie cu conducerea Sectorului.
   
"Până nu avem o discuţie cu conducerea Sectorului şi nu facem o analiză pe fiecare secţie de votare, cu fiecare consilier şi modul în care va acţiona în teritoriu, nu vom lua nicio decizie", a spus Gherasim.
   
El a precizat că o astfel de analiză la nivelul Sectorului 1 al PDL Bucureşti va ave loc vineri, după şedinţa de joi a Colegiului Director al PDL.
   
"Abia atunci vom discuta despre eventuale sancţiuni sau atitudini unilaterale din partea unor lideri politici", a adăugat Vasiel Gherasim.
   
Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.
   
PDL a pierdut, în urma alegerilor locale de duminică, cele două primării de sector pe care le avea în Bucureşti, iar potrivit rezultatelor parţiale, scorul la alegerile pentru CGMB este de 16,39%. Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană a obţinut 16,49%, contracandidatul său Sorin Oprescu, susţinut de USL având 55,71 % din voturi.



×
Subiecte în articol: Elena Udrea pdl demisia
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close