Antena 3 Politică PSD a mai pierdut un senator: Gestul meu este un semnal de alarmă, de protest!

PSD a mai pierdut un senator: Gestul meu este un semnal de alarmă, de protest!

de G.S.    |    29 Mar 2016   •   20:11
PSD a mai pierdut un senator: Gestul meu este un semnal de alarmă, de protest!

Senatorul Daniel Savu a demisionat din PSD, el explicând, marţi, pe blogul său, că această decizie este un semnal de alarmă faţă de personajele "compromise" care reprezintă PSD în Prahova.

"Am încercat să atrag atenţia asupra corupţiei sau a compromiterii unora dintre liderii locali din Ploieşti şi din Prahova, am încercat să lupt cu mijloace permise împotriva politicii de clan, uneori chiar de clan mafiot, am încercat să vorbesc atunci când mulţi dintre colegii mei lăsau capul în jos, deşi le-am spus că n-are de ce să le fie frică. (...) M-am zbătut mult să atrag atenţia asupra mentalităţilor din PSD care trebuie să se schimbe şi asupra oamenilor la care partidul trebuie să renunţe, pentru simplul motiv că menţin eticheta de corupţie şi clan mafiot. Mă refer aici strict la unii dintre liderii PSD Prahova, singura organizaţie pe care o cunosc în detaliu, prin natura poziţiilor pe care le-am deţinut", a scris Savu pe blogul personal.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close