Antena 3 CNN Politică Remus Cernea acuză organizatorii dezbaterii, dintre Băsescu şi Antonescu, de discriminare (VIDEO)

Remus Cernea acuză organizatorii dezbaterii, dintre Băsescu şi Antonescu, de discriminare (VIDEO)

Remus Cernea acuză organizatorii dezbaterii, dintre Băsescu şi Antonescu, de discriminare (VIDEO)
Sursa foto: Remus Cernea
15 Noi 2009   •   12:33

Candidatul Partidului Verde la Preşedinţia României, Remus Cernea, îi acuză pe organizatorii dezbaterii electorale de la Cluj de discriminare. Cernea susţine că deşi a fost prezent în sala în care a fost organizat evenimentul, nu fost lăsat să participe la dezbatere. Acesta susţine că i s-a sugerat că staff-ul PD-L nu doreşte ca el să participe la discuţii.

?Iniţial am figurat pe lista celor care vor participa la această dezbatere. Cum este şi firesc, am răspuns invitaţiei domnului Traian Băsescu, reluată de domnul Crin Antonescu, la o dezbatere cu mai mulţi candidaţi. Abia cu zece minute înainte am fost informat, indirect, că staff-ul PD-L nu doreşte ca eu să particip la această dezbatere?, spune candidatul Partidului Verde.

?Este clar un caz de discriminare, este o zi tristă pentru România, întrucât democraţia nu se face prin monolog, ci prin dialog. Din păcate, şi Traian Băsescu şi Crin Antonescu au dovedit astăzi laşitate, nedorind să discute cu un candidat outsider, considerat cumva din afara sistemului?, a adăugat acesta.



Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close