Antena 3 CNN Politică Șeful PDL Vaslui: Aştept felicitări pentru scorul de 23%. Responsabilii să plătească pentru eşecuri

Șeful PDL Vaslui: Aştept felicitări pentru scorul de 23%. Responsabilii să plătească pentru eşecuri

Șeful PDL Vaslui: Aştept felicitări pentru scorul de 23%. Responsabilii să plătească pentru eşecuri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    12 Iun 2012   •   18:15

Liderul PDL Vaslui, deputatul Dan Marian, spune că aşteaptă felicitări de la conducerea partidului, după ce formațiunea pe care o reprezintă a obţinut 23% la alegerile din județ și, în plus, este de părere că acest procent îi dă dreptul să ceară socoteală colegilor din PDL cu rezultate slabe.

"Voi avea un cuvânt greu de spus după rezultatele pe care le-am obţinut în Vaslui. Vom face o şedinţă de analiză şi vom trage concluziile care se impun. Responsabilii trebuie să răspundă, să plătească tot timpul acolo unde sunt eşecuri. Însă eu mă aştept să fiu felicitat în mod oficial de conducerea centrală”, a declarat, marți, Dan Marian, potrivit Mediafax.

Președintele democrat-liberalilor din Vaslui, care a candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a ţinut să-l felicite preşedintele filialei PS, Dumitru Buzatu, pentru victoria pe care acesta a obţinut-o în faţa sa.

"Îl felicit pe domnul Dumitru Buzatu că a câştigat această competiţie şi mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui. Am 39 de ani şi am tot timpul să ies şi pe locul întâi. Cred că la aceste alegeri nu am fost suficient de convingător la nivelul întregului judeţ”, a adăugat deputatul Dan Marian.


×
Subiecte în articol: felicitari plati
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close