Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae: Aștept să văd forma finală a proiectului de buget. Ministrul de Finanțe are o viziune rudimentară

Șerban Nicolae: Aștept să văd forma finală a proiectului de buget. Ministrul de Finanțe are o viziune rudimentară

Șerban Nicolae: Aștept să văd forma finală a proiectului de buget. Ministrul de Finanțe are o viziune rudimentară
09 Dec 2015   •   19:47

Senatorul PSD Șerban Nicolae a spus, miercuri, că vrea să vadă forma finală a proiectului de buget pentru a ști dacă îl votează, iar în ce o privește pe șefa de la Finanțe, a adăugat că are o ”viziune rudimentară”.

”Aștept să văd forma finala a proiectului. (...) Bugetul păstrează liniile de dezvoltare ale guvernului Ponta și ale ultimelor trei ani”, a spus senatorul PSD Șerban Nicolae, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Totodată, social-democratul s-a arătat neplăcut surprins de declarațiile făcute de ministrul Finanțelor, potrivit căruia nu știe dacă mărește salariul minim, având în vedere că în India se muncește și pe doi lei.
 
”Am fost foarte neplăcut surpins de declarațiile doamnei ministru de Finanțe (...) viziunea domniei sale este una relativ rudimentară”, a comentat Șerban Nicolae.
 
Citiți și ”Dacă era om politic, trebuia să demisioneze azi”. Declarația halucinantă care putea să o coste funcția pe ministrul Finanțelor
 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close