Antena 3 CNN Politică Titus Corlăţean: Doamna Nuland nu are nevoie de purtător de cuvânt

Titus Corlăţean: Doamna Nuland nu are nevoie de purtător de cuvânt

Titus Corlăţean: Doamna Nuland nu are nevoie de purtător de cuvânt
de M.T.    |    14 Ian 2014   •   22:23

Doamna Nuland nu are nevoie de purtător de cuvânt, iar lucrurile apocaliptice spuse de preşedintele Traian Băsescu după vizita subsecretarului de stat american în România nu au nimic de-a face cu realitatea, a declarat ministru de Externe, Titus Corlăţean, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„Clar şi tranşant, vă spun că domana Victoria Nuland nu mi-a spus că România este în prăpastie. Nu a existat această conversaţie şi nici mesaje în acest sens”, a spus Corlăţean la "Sinteza Zilei", răspunzând astfel la declaraţiile date cu câteva ore înainte de Traian Băsescu.

„Lucrurile apocaliptice pe care le-am auzit în această seară ascund un interes politic şi electoral al domnului Băsescu, care de altfel riscă să ne producă mult rău, nu au nimic de-a face cu realitatea”, a continuat ministrul de Externe.

„Ceea ce avea de transmis doamna Nuland vă asigur că a transmis şi a făcut-o şi public, la sediul Ministerului de Externe, inclusiv în declaraţiile de presă formulate cu mine. Nu are nevoie de purtător de cuvânt nici din România, nici din altă parte”, a concluzionat Titus Corlăţean.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close