Antena 3 CNN Politică UDMR, despre o negociere cu Grindeanu: Niciodată n-am spus că nu discutăm cu nimeni

UDMR, despre o negociere cu Grindeanu: Niciodată n-am spus că nu discutăm cu nimeni

UDMR, despre o negociere cu Grindeanu: Niciodată n-am spus că nu discutăm cu nimeni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Iun 2017   •   10:18

Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, nu a confirmat, vineri, informația potrivit căreia ar fi negociat cu premierul Sorin Grindeanu formarea unei noi echipe la Palatul Victoria, însă a lăsat de înțeles că există deschidere în acest sens.

”Infirm, nu am cunoștință de așa ceva. (...) Pe criza actuală, UDMR nu a negociat cu nimeni nimic”, a spus Attila Korodi, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Totuși, Attila Korodi nu a exclus o astfel de variantă, lăsând de înțeles că există deschiere în acest sens, însă trebuie discutat la nivelul conducerii.

”Niciodată n-am spus că nu discutăm cu nimeni. Poziția oficială va veni zilele următoare, după discuții la nivelul UDMR”, a concluzionat liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi.

Premierul Sorin Grindeanu a negociat cu UDMR pentru formarea unei noi echipe la Palatul Victoria, susţin surse politice.

Grindeanu nu face însă nicio mişcare până ce nu primeşte un răspuns de la Liviu Dragnea, căruia i-a cerut demisia.

Criza politică se amplifică, după ce președintele Klaus Iohannis aruncă înapoi mingea în curtea PSD: nu pot fi demarate procedurile pentru numirea unui alt premier atâta timp cât un prim-ministru este încă în funcţie. Iar soluţiile sunt doar două: fie premierul îşi dă demisia, fie este demis printr-o moţiune de cenzură

PSD și ALDE depun luni moțiune de cenzură, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Este război total între Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, deşi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis să îi retragă sprijinul politic

Citiți și Premierul Sorin Grindeanu a fost dat afară din PSD

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close