Antena 3 CNN Politică Vadim, către liderele Partidului Brunetelor: Sunteţi ca fetele mele. Dacă vreţi să fiţi luate în serios, schimbaţi numele

Vadim, către liderele Partidului Brunetelor: Sunteţi ca fetele mele. Dacă vreţi să fiţi luate în serios, schimbaţi numele

Vadim, către liderele Partidului Brunetelor: Sunteţi ca fetele mele. Dacă vreţi să fiţi luate în serios, schimbaţi numele
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Oct 2011   •   18:53

Manechinele Roxana Marinescu şi Andreea Podărescu vor lansa, vineri seară, Partidul Brunetelelor, într-un club cunoscut din Capitală.

Cele proaspete politiciene au fost invitate la Antena 3 să vorbească despre noua formaţiune politică, alături de cel mai vechi lider de partid din România post-decembristă, Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a precizat la începutul dialogului că este profund emoţionat că se află între trei brunete, luând-o în considerare şi pe moderatoarea emisiunii.

"Pot aduce un plus de eleganţă, de frumuseţe şi de puritate morală. Nu aceşti tineri au făcut praf România. Îmi pare rău că sunt cam exclusiviste pentru că poate vor şi nişte blonde să intre partidul lor", a apreciat C.V. Tudor.

Marinescu şi Podărescu au declarat că unul dintre motivele pentru care au decis să intre în politica este acela de a ajuta femeile să lupte pentru drepturile lor.

"Chiar şi în modelling, cele care se dezbracă mai mult apar de cele mai multe ori în ziare şi li se face o mare publicitate. Pe când cele care vor să apară într-o rochie de seară, o rochie decentă, nu sunt băgate în seamă", a declarat una dintre tinerele politiciene.

"Sunteţi ca fetele mele, dar dacă vreţi să fiţi luate în serios trebuie să schimbaţi această restricţie (n.r. - referire la numele partidului)", a fost primul sfat al liderului PRM pentru cele două brunete.

Vezi ce sfaturi le-a mai dat preşedintele PRM tinerelor politiciene.

 

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor PRM manechine
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close