Victor Ponta, despre numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA: „Este în funcție la propunerea lui Prună și Iohannis”

15 Mar 2017   •   15:20
Victor Ponta, despre numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA: „Este în funcție la propunerea lui Prună și Iohannis” Foto: Agerpres

După ce a afirmat că Liviu Dragnea a fost implicat în numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA, în 2013, Victor Ponta a venit cu noi precizări.

„Eram vreo șase când am fost acolo. Am spus că am fost cu Pivniceru. Nu Antonescu nu a fost. În birou la Dragnea am avut o discuție cu Pivniceru, după am avut o discuție în șase oameni. Oricum, în 2016 nu este numită la propunerea mea, sunt la numirea lui Prună și Iohannis”, a declarat Ponta.

Întrebat dacă a fost șantajat pentru numirea lui Kovesi, așa cum a declarat Sebastian Ghiță în urmă cu ceva timp, Ponta a recunoscut: „Nu m-a șantajat nimeni de față cu Dragnea și Oprea. Eu înțeleg că la final am fost doar eu. Eu am făcut și lucruri bune și rele, dar dacă lucrurile se continuă și greșelile se îndreaptă azi, PSD are toată puterea”.

Parteneri
x close