Antena 3 CNN Show Jennifer Lopez, înşelată înainte de nuntă cu o tânără actriţă

Jennifer Lopez, înşelată înainte de nuntă cu o tânără actriţă

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărţit, după ce vedeta ar fi fost înşelată de fostul jucător de baseball cu o tânără actriţă.

Jennifer Lopez, înşelată înainte de nuntă cu o tânără actriţă
Sursa foto: Instagram / Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2021   •   11:24

Cei doi au încheiat, astfel, o "logodnă prea lungă", după ce au amânat nuntă de două ori, anul trecut, din cauza pandemiei, notează cnn.com.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au fost văzuți în public ultima oară în februarie, în Republica Dominicană, unde JLo filma pentru un rol într-o nouă producție. 

Apropiații cuplului spun că despărțirea s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce alte surse din presă mondenă susțin că cei doi au hotărât, ieri, să meargă pe drumuri separate.

Diva de 51 de ani și fostul jucător profesionist de baseball, de 45 de ani, au încheiat o relație de patru ani care părea că se va încheia cu o nuntă fabuloasă. 

Presa de peste ocean speculează că ruptură dintre cei doi ar avea la baza o infidelitate.

Rodriguez ar fi înșelat-o pe JLo cu starletă Madison LeCroy.

În urmă cu doi ani, Alex Rodriguez și JLo își anunțau logodna, în timpul unei vacanțe în Bahamas. Artista americană a postat atunci o poză cu inelul de logodnă primit, cu un diamant uriaș evaluat de specialiști la peste 2 milioane de dolari.

JLo a mai fost căsătorită de două ori, timp de 10 ani, cu cântărețul Marc Anthony și cu dansatorul Chris Judd. Cu actorul american Ben Affleck a fost logodită, relație care nu s-a finalizat cu un mariaj.

Alex Rodriguez este considerat unul dintre cei mai bine plătiți sportivi americani, cu o avere de peste 500 de milioane de dolari. Cei doi au câte doi copii din relațiile anterioare.

Cine este Madison LeCroy, tânăra actriţă cu care a fost înşelată Jennifer Lopez

Madison LeCroy are 30 de ani, este divorțată și mama unui copil de 8 ani. Este vedetă unui reality-show, Southern Charm, care dezvăluie viață unei familii bogate din Carolina de Sud.

La începutul anului 2021, presă mondenă din america i-a atribuit o relație cu un jucător de baseball căsătorit și, în scurt timp, numele lui Rodriguez a apărut în acest scandal.

Se pare că suspiciunile ar fi apărut după ce Rodriguez ar fi dat like la poze în care Madison apare în ipostaze incendiare.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez neagă despărţirea

După ce toată presa din lume a preluat știrea conform căreia JLo și Alex Rodriguez au rupt logodna și nu mai formează un cuplu, reprezentantul celor doi a venit cu o declarație oficială. "Toate știrile (n.r. despre despărțire) nu sunt corecte. Lucrăm la niște probleme", potrivit CNN.

Aceeași sursă a precizat că cei doi sunt încă logodiți. Cei doi au dezmințit și acuzațiile de infidelitate care planează asupra lui Rodriguez. Presa i-a atribuit, vineri, fostului star al baseball-ului american, o aventură cu  vedeta unui reality-show, Madison LeCroy. 

Lopez și Rodriguez formează un cuplu de patru ani și din 2019 sunt logodiți.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez Madison LeCroy
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close