x close

Creaţii româneşti, la săptămâna modei de la Paris, alături de Chanel şi Valentino (VIDEO)

08 Oct 2010   •   22:52
Creaţii româneşti, la săptămâna modei de la Paris, alături de Chanel şi Valentino (VIDEO) Foto: Observator

La săptămâna modei de la Paris s-a vorbit şi anul acesta româneşte. Şi s-a vorbit de bine. Ingrid Vlasov a fost, pentru a treia oară consecutiv, singurul designer român prezent în festival. Colecţia sa, "I feel love", a fost prezentată în aceeaşi zi cu marile case de modă Chanel, Valentino sau Alexander McQueen.

Pe stradă, în vitrinele magazinelor, parcă ar fi Săptămâna modei în fiecare zi la Paris. Oficial, se organizează de două ori pe an - primăvara şi toamna. De aici se dă tonul în modă. Şi aici se adună cei mai importanţi designeri din lume. Printre ei, de anul trecut, şi o româncă - Ingrid Vlasov.

Familia este echipa din spatele succesului. Dar şi o întreagă armată de oameni. Cu două ore înainte de prezentare, în culise, spectacolul a început deja. E spectacolul care nu se vede niciodată. Patru dintre fotomodele alese de Ingrid să îi prezinte colecţia sunt românce.

Opt minute. Atât a durat show-ul. Apreciat şi aplaudat la scenă deschisă. Ingrid Vlasov şi-a făcut apariţia, discret, la final.Şi nu a făcut nici o declaraţie. Vorbeşte cel mai bine colecţia sa.Observator

Citeşte mai multe despre:

moda paris spectacol manechine fotomodele
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati