Antena 3 CNN Show Showbiz Creatorul de modă Karl Lagerfeld: Femeile cu forme nu au ce căuta pe podium

Creatorul de modă Karl Lagerfeld: Femeile cu forme nu au ce căuta pe podium

Creatorul de modă Karl Lagerfeld: Femeile cu forme nu au ce căuta pe podium
Sursa foto: Karl Lagerfeld
13 Oct 2009   •   11:38

Controversele privitoare la greutatea manechinelor iau amploare, după ce designer-ul vestimentar de origine germană Karl Lagerfeld a declarat că femeile cu forme nu au căuta pe podium. Declaraţia creatorului de modă a venit după ce o revistă germană a refuzat să publice fotografii cu manechine foarte slabe, militând în favoarea ?femeilor normale?, informează The Telegraph.

Lagerfeld a mai spus că cei care îl critică pentru că foloseşte manechine slabe sunt nişte ?mumii geloase?. ?Nimeni nu vrea să vadă femei cu forme pe podium?, a declarat designerul într-un interviu acordat revistei Focus. ?Grasele stau cu pungile de chipsuri în faţa televizorului şi critică manechinele spunând că sunt prea slabe?, a mai spus Lagerfeld.

Reprezentanţii revistei de modă Brigitte, una dintre cele mai populare din Germania, au declarat săptămâna trecută că nu vor să mai includă în paginile revistei fotografii cu manechine prea slabe. Ei şi-au motivat decizia spunând că au primit foarte multe plângeri din partea cititorilor.

Andreas Lebert, editor al revistei Brigitte, susţine că ?s-a săturat să retuşeze pozele manechinelor pentru a le face să pară normale?.? Folosim programul Photoshop de câţiva ani pentru a le face pe tinere să pară un pic mai grase?, a adăugat acesta.

Potrivit lui Karl Lagerfeld, lumea modei înseamnă ?vis şi iluzie?. El a clasificat decizia reprezentanţilor revistei drept ?absurdă?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moda revista manechine
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close