Antena 3 CNN Show Showbiz Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice la o terasă din Malibu

Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice la o terasă din Malibu

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze romantice, la o terasă din Malibu. Deși nu au recunoscut oficial, cei doi par să formeze unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice la o terasă din Malibu
Sursa foto: colaj Gettyimages / captura YouTube
de Maria Zărnescu    |    16 Iun 2021   •   09:26

Scenele fierbinți dintre cei doi au fost surprinse de paparazzi. Imaginile arată clar că artista și starul de la Hollywood retrăiesc o nouă poveste de dragoste.

J. LO și Affleck nu sunt străini în fața iubirii, între 2002 și 2004 cele două vede au fost în centrul atenției, formând unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite cupluri de peste ocean.

În 2002, cei doi s-au logodit, dar povestea de iubire s-a încheiat încaite să ajungă la altar. Jennifer Lopez și Ben Affleck au reînceput să se întâlnească cu mai bine de o lună, imediat ce artista a anunțat că a rupt logodna cu sportivul Alex Rodriguez.

Motivul real al despărțirii nu a fost făcut public de niciunul dintre cei doi, dar asrtista a precizat că s-ar fi înțeles mai bine ca prieteni și nu ca un cuplu. Totuși, tabloidele de peste ocean au speculat că artista ar fi fost înșelată.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit oficial în luna aprilie

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au pus capăt relației. Cele două vedete formau un cuplu din 2017, iar de doi ani se logodiseră.

Cântăreața și sportivul au anunțat oficial că s-au despărțit. Zvonuri cu privire la o posibilă separare au apărut încă de câteva săptămâni, dar la acel moment amândoi au negat acest lucru, menționând că "doar lucrează la câteva lucruri ".

"Vom continua să lucrăm împreună și să ne susțin reciproc, având în vedere afacerile pe care le avem. Ne dorim tot binele unul celuilalt, dar și fiecăruia dintre copiilor noștri.

Din respect pentru ei, singurul lucru pe care am dori să îl mai spunem este că le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au transmis mesaje frumoase", a precizat cuplul, potrivit CNN.

Ben Affleck, surprins pe o aplicație de dating

În luna mai, actorul a fost surprins pe o aplicație de dating, chiar dacă apăruseră deja o serie de zvonuri cu privire la o posibilă relație cu J.LO.

Vedeta ar fi vrut să se împrietenească pe respectivul site cu o tânără atrăgătoare şi cu un nivel ridicat de popularitate, care însă l-a refuzat. Intrigat de respingere, Affleck i-ar fi scris ulterior tinerei un mesaj în privat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta a postat mesajul pe Tik Tok şi a mărturisit cu regret că nu a avut habar că are de-a face chiar cu Ben Affleck în persoană.

Raya, versiunea Tinder a celebrităților, permite vedetelor să "se combine" cu alți artiști, creatori sau persoane din industria divertismentului. Raya permite accesul la serviciile sale doar prin invitație și după un proces riguros de selecție.

Matthew Perry, Demi Lovato, Drew Barrymore sau John Cusack sunt câteva vedete de la Hollywood care și-au deschis cont pe această aplicație.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close