Antena 3 Show Showbiz Manechine superbe au prezentat lenjerie intimă la un concurs internaţional de creaţie (VIDEO)

Manechine superbe au prezentat lenjerie intimă la un concurs internaţional de creaţie (VIDEO)

18 Sep 2010   •   21:20
Manechine superbe au prezentat lenjerie intimă la un concurs internaţional de creaţie (VIDEO) Foto: Video News

Tinere coborâte parcă din paginile revistelor de modă şi ţinute cât se poate de sumare. A fost o seară de neuitat în Londra, unde a avut loc finala unui concurs internaţional de creaţie în domeniul lenjeriei feminine. Tineri stilişti din 27 de ţări şi-au pus la încercare fantezia pentru a obţine efecte cât mai puternice cu material cât mai puţin.

Culori neutre, modele extravagante şi puţin material. Astfel pot fi descrise "ţinutele prezentate" pe podiumul londonez. Designerii şi-au pus la bătaie cele mai bune creaţii iar imaginaţia nu le-a lipsit deloc. Mai ales că premiul nu este deloc de neglijat. 15.000 de euro la care se adaugă şansa de a crea o linie comercială bazată pe modelul prezentat la concurs.

Iar dacă modelele de lenjerie intimă nu au fost suficient de sugestive cât să convingă publicul şi, bineînţeles, juriul, manechinele au apelat la mici... jocuri de scenă, care au îmbogăţit defilarea.

Câştigătorul a fost anunţat cu ritualul preluat de la ceremonia premiilor Oscar.

Pe podium au mai urcat reprezentanţii Spaniei şi Italiei. Din păcate, nici un român n-a intrat în finală.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close