x close

Săptămâna modei de la Paris: Mărci celebre şi vedete în public (VIDEO)

02 Oct 2010   •   17:35
Săptămâna modei de la Paris: Mărci celebre şi vedete în public (VIDEO) Foto: Video News

Săptămâna modei de primăvară - vară de la Paris a adus în faţa publicului colecţii cu mărci celebre: Dior, Lanvin şi Vivienne Westwood. Kate Moss, Rachel Bilson şi Janet Jackson sunt câteva din vedetele care au luat loc în public.

Stilistul casei Dior, John Galliano, şi-a căutat inspiraţia pe insulele îndepărtate din Oceanul Pacific - aşa cum apăreau ele în filmele muzicale dinainte de război. Creaţiile sale îmbină culorile puternice cu aluzii jucăuşe la uniforma marinarilor americani.

Parada casei Lanvin a fost amânată cu o oră din cauza tocurilor prea înalte care ameninţau stabilitatea manechinelor. Colecţia şi-a propus să ilustreze toate ipostazele femeii moderne - de la ţinuta sobră, de afaceri, până la romantice rochii de seară din mătăsuri viu colorate.

Veterana modei excentrice, Vivienne Westwood, a primit aplauze pentru o colecţie în care experţii au desluşit cele mai variate influenţe: de la Egiptul Antic la teatrul clasic japonez sau folclorul din Peru.

Ecologistă convinsă, Vivienne Westwood a inclus în defilare un manechin cu mască pe faţă şi într-o rochie care părea confecţionată din materiale reciclate.Antena 3

Citeşte mai multe despre:

public moda colectie manechine
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati