Antena 3 CNN Show Showbiz Soția lui Mihai Constantinescu nu se dezlipește de spital. Ce se întâmplă cu artistul, după zece zile de comă

Soția lui Mihai Constantinescu nu se dezlipește de spital. Ce se întâmplă cu artistul, după zece zile de comă

Soția lui Mihai Constantinescu nu se dezlipește de spital. Ce se întâmplă cu artistul, după zece zile de comă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    23 Mai 2019   •   20:14

Mihai Constantinescu se află în continuare în atenția medicilor, iar fosta soție, Mihaela Constantinescu, și actuala, Simona Secrier, fac tot posibilul ca artistul să fie salvat după ce în dimineaţa zilei de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac.

Mihaela Constantinescu (62 de ani), fosta soție a lui Mihai Constantinescu (73 ani), spune că artistul, aflat în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, nu poate fi mutat la o clinică de peste hotare, întrucât starea lui de sănătate nu-i permite să fie transportat. „Nu este nimic adevărat! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții. Vă mulțumesc pentru informații și gânduri”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro.

Citiți și:

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: „Se luptă infernal ca să trăiască. Un model de eleganță și demnitate”

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close