Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, amânat din cauza situaţiei politice din ţară

Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, amânat din cauza situaţiei politice din ţară

de Antena3.ro    |    21 Feb 2011   •   19:38
Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, amânat din cauza situaţiei politice din ţară

Marele Premiu al statului Bahrain, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, programat la 13 martie, a fost amânat pentru o dată care va fi anunţată ulterior. Decizia a fost luată din cauza situaţiei politice din această ţară. În acest fel, noul sezon din Marele Circ va debuta pe 27 martie, în Australia.

 
Trebuie să ne concentrăm pe interesul naţional şi să lăsăm găzduirea cursei pentru o altă dată. După evenimentele din ultima săptămână, prioritatea naţiunii noastre este evitarea unei tragedii”, a declarat prinţul moştenitor al Bahrainului, Şeicul Salman bin Hamad Al Khalifa. 
 
Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, s-a arătat dezamăgit de decizia luată, însă a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare revenirea Grand Prix-ului în Bahrain: „Este păcat că această ţară a fost nevoită să renunţe la cursă, însă dorim întreţii naţiuni numai bine. Ospitalitatea şi căldura oamenilor este un semn distinctiv pentru Bahrain şi toţi cei care au luat parte la un Mare Premiu acolo pot depune mărturie. Sperăm să revenim cât de curând în Bahrain”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close