Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, amânat din cauza situaţiei politice din ţară

Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, amânat din cauza situaţiei politice din ţară

Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, amânat din cauza situaţiei politice din ţară
21 Feb 2011   •   19:38

Marele Premiu al statului Bahrain, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, programat la 13 martie, a fost amânat pentru o dată care va fi anunţată ulterior. Decizia a fost luată din cauza situaţiei politice din această ţară. În acest fel, noul sezon din Marele Circ va debuta pe 27 martie, în Australia.

 
Trebuie să ne concentrăm pe interesul naţional şi să lăsăm găzduirea cursei pentru o altă dată. După evenimentele din ultima săptămână, prioritatea naţiunii noastre este evitarea unei tragedii”, a declarat prinţul moştenitor al Bahrainului, Şeicul Salman bin Hamad Al Khalifa. 
 
Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, s-a arătat dezamăgit de decizia luată, însă a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare revenirea Grand Prix-ului în Bahrain: „Este păcat că această ţară a fost nevoită să renunţe la cursă, însă dorim întreţii naţiuni numai bine. Ospitalitatea şi căldura oamenilor este un semn distinctiv pentru Bahrain şi toţi cei care au luat parte la un Mare Premiu acolo pot depune mărturie. Sperăm să revenim cât de curând în Bahrain”.

×
Subiecte în articol: Bahrain grand prix amanare Formula 1
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close