Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România a chemat de urgență o jucătoare în Franța. Aceasta este jucătoarea care o va înlocui pe Cristina Neagu

România a chemat de urgență o jucătoare în Franța. Aceasta este jucătoarea care o va înlocui pe Cristina Neagu

România a chemat de urgență o jucătoare în Franța. Aceasta este jucătoarea care o va înlocui pe Cristina Neagu
Sursa foto: Foto: csmbucuresti.ro
13 Dec 2018   •   11:10

Echipa pregătită de Martin Ambros şi-a pierdut omul numărul 1, aşa că selecţionerul spaniol va completa lotul pentru partida de vineri din semifinale. 

Cristina Neagu va sta 6 luni pe tuşă, dacă verdictul iniţial şi anume ruptura ligamentelor incrucişate la piciorul drept se va confirma de RMN-ul pe care îl va efectua, astăzi, în Franţa. 

Şi chiar dacă accidentarea se va dovedi a fi mai puţin gravă, Neagu, oricum, nu va mai intra pe teren la acest Campionat European. Drept urmare, potrivit trimisului prosport.ro la Nancy, Marius Huţu, selecţionerul Martin Ambros o va chema pe Bianca Bazaliu de urgenţă în Franţa pentru completarea lotului. 

„Lucrăm la treaba asta“, a spus Ambros Martin, potrivit prosport.ro. Bianca Bazaliu (21 de ani) e legitimată, ca şi Cristina Neagu, la CSM Bucureşti. Ea a fost componentă a echipei de junioare a României care a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia, în 2014. Atunci, Bazaliu s-a clasat pe locul 2 în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri înscrise, şi a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun inter stânga. 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close