Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Abel Hernandez de la Palermo, jefuit şi ameninţat cu pistolul

Abel Hernandez de la Palermo, jefuit şi ameninţat cu pistolul

Abel Hernandez de la Palermo, jefuit şi ameninţat cu pistolul
17 Feb 2011   •   15:16

Abel Hernandez, atacantul uruguayan al lui Palermo, a avut parte de un incident neplăcut miercuri, în timp ce se întorcea de la antrenament. Jucătorul a fost ameninţat cu pistolul într-o intersecţie, iar agresorul i-a furat banii, un ceas de valoare şi câteva bijuterii.

Imediat după incident, Hernandez a chemat poliţia şi a intrat în stare de şoc. Din fericire, jucătorul nu a suferit nicio leziune fizică în urma jafului.

Astfel de lucruri se pot întâmpla oriunde. Cel mai rău lucru este că s-a trezit cu un pistol în gură. Era singur când s-a întâmplat totul, dar măcar nu a suferit nicio agresiune fizică. Sperăm să-şi revină, este o experienţă care nu are nimic de-a face cu meseria lui. Din fericire, părinţii săi sunt aici cu el”, a declarat Vincenzo D'Ippolito, agentul jucătorului.

Presa italiană susţine că, în urma momentelor neplăcute de care a avut parte, Hernandez ia în calcul o despărţire de Palermo.

Nu este pentru prima oară când un fotbalist este victimă a unui jaf. În decembrie 2009, Edinson Cavani şi Nicolas Bertolo au fost atacaţi de doi hoţi în maşina în care se aflau, însă au reuşit să scape nevătămaţi.

×
Subiecte în articol: Palermo jaf Sicilia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close