Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal a revenit senzaţional de la 0-2 şi s-a calificat în turul 5 al Cupei Angliei

Arsenal a revenit senzaţional de la 0-2 şi s-a calificat în turul 5 al Cupei Angliei

Arsenal a revenit senzaţional de la 0-2 şi s-a calificat în turul 5 al Cupei Angliei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    29 Ian 2012   •   21:29

Robin Van Persie a marcat de două ori din penalty pentru Arsenal, care a revenit senzaţional de la 0-2 şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Angliei, învingând cu 3-2 pe Aston Villa.

Echipa din Birmingham a făcut o primă repriză excelentă pe Emirates şi a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, după reuşitele lui Richard Dunne şi Darren Bent.

Elevii lui Arsene Wenger au revenit mult mai decişi de la vestiare, întorcând rezultatul în decurs de şapte minute. Startul l-a dat Van Persie, care a transformat un penalty obţinut de Aaron Ramsey, pentru ca Theo Walcott să egaleze înainte ca acelaşi Van Persie să facă dubla, tot de la 11 metri.

În faza următoare a Cupei Angliei, Arsenal va juca în deplasare cu învingătoarea rejucării dintre Sunderland şi Middlesbrough, cele două echipe terminând la egalitate meciul desfăşurat pe terenul celei dintâi.

Tot în turul 5, Liverpool va întâlni pe teren propriu pe Brighton, echipă din liga a treia, care a produs una dintre surprizele competiţiei, eliminând-o pe Newcastle, după o victorie cu 1-0.

Chelsea, o altă favorită la câştigarea trofeului, o va avea ca adversară pe Birmingham City, în timp ce Tottenham va evolua în deplasare, împotriva celor de la Stevenage.

Alte două echipe calificate în optimile de finală vor fi decise în urma rejucărilor. Astfel, Sheffield Wednesday va juca acsă cu Blackpool, după 1-1 în primul meci, iar Milwall se va deplasa la Southampton, duelul dintre cele două formaţii încheindu-se de asemenea cu scorul de 1-1.

Cupa Angliei, Programul optimilor de finală

Liverpool - Brighton
Everton - Blackpool sau Sheffield W.
Chelsea - Birmingham
Crawley Town - Stoke
Stevenage - Tottenham
Norwich - Leicester
Sunderland sau Middlesbrough - Arsenal
Millwall sau Southampton - Bolton


×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close