Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal - Manchester 2-1. Nasri îi menţine pe ?tunari? în lupta pentru titlu

Arsenal - Manchester 2-1. Nasri îi menţine pe ?tunari? în lupta pentru titlu

Arsenal - Manchester 2-1. Nasri îi menţine pe ?tunari? în lupta pentru titlu
08 Noi 2008   •   18:54

Derby-ul din Premier League dintre Arsenal şi Manchester United a fost decis de tînărul jucător al lui Arsene Wenger, Samir Nasri, care a concretizat dominarea netă din teren a lui Arsenal, in minutele 26 şi imediat după pauză, în minutul 48.
Golul oaspeţilor vine prea târziu, în minutul 90, când Rafael, care l-a înlocuit pe Neville, primeşte o pasă perfectă de la veteranul Giggs şi trage imparabil din voleu, reducând din diferenţă.
Meciul a fost prelungit 6 minute, din cauza unei accidentări a lui Almunia care s-a ciocnit într-un duel cu Carrick, dar cu toate acestea Manchester nu reuşeşte să restabilească egalitatea. Starul portughez din trupa lui Ferguson, Cristiano Ronaldo, a fost anonim, fiind anihilat excelent, încă de la fluierul de start, de Clichy.
?Sunt foarte mândru de jucătorii mei pentru rezultatul înregistrat împotriva celor de la United. Performanţa reuşită de noi este fantastică, am reuşit să profităm de şansa noastră şi am învins o echipă foarte puternică? a declarat antrenorul ?tunarilor? Arsene Wenger, după fluierul de final.
Arsenal Londra: Almunia (Fabianski 78), Sagna, Gallas, Silvestre, Clichy, Walcott (Song Billong 77), Fabregas, Denilson, Nasri, Diaby (Toure 86), Bendtner. Team Manager: Arsene Wenger
Manchester United:: Van der Sar, Neville (Rafael Da Silva 63), Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Anderson (Giggs 72), Carrick, Park, Rooney (Tevez 77), Berbatov. Team Manager: Sir Alex Ferguson
Alte rezultate din Premier League:
Hull City 0-1 Bolton
Sunderland 1-1 Portsmouth
West Ham 0-0 Everton
Wigan 0-0 Stoke City
Liverpool - West Bromwich 3-0
Clasament:
1.Liverpool 29p
2.Chelsea 26p
3.Arsenal 23p
4.Man Utd 21p
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close