Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Badboy" Adebayor suspendat trei meciuri pentru că l-a lovit intenţionat pe Van Persie

"Badboy" Adebayor suspendat trei meciuri pentru că l-a lovit intenţionat pe Van Persie

"Badboy" Adebayor suspendat trei meciuri pentru că l-a lovit intenţionat pe Van Persie
Sursa foto: emmanuel adebayor
17 Sep 2009   •   18:58

Emmanuel Adebayor este centrul atenţiei la noua sa echipă, Manchester City. Din nefericire pentru el, atenţia pe care şi-o atrage nu este rezultatul jocului său, ci al comportamentului lipsit de fair-play, culminând cu lovirea fostului coleg de la Arsenal, Robin Van Persie, şi cu provocarea fanilor "tunari" într-un mod ieşit din comun după marcarea unui gol în meciul direct. Pentru primul gest, togolezul a fost suspendat trei partide şi va lipsi din derby-ul cu rivala Manchester United.
Manchester City a câştigat sâmbătă paritida de acasă cu Arsenal Londra cu scorul de 4-2, un succes mare pentru echipa lui Mark Hughes. Momentul cel mai tensionat al partidei a venit în minutul 80, atunci când Adebayor, togolezul transferat de City în această vară de la Arsenal cu 25 de milioane de euro, a înscris pentru 3-1. Acesta a ales să sărbătorească marcarea golului în faţa galeriei lui Arsenal, motiv pentru care a traversat în fugă tot terenul.
Mai mult, Adebayor l-a lovit în plină figură pe fostul său coleg din avanposturile "tunarilor", Robin Van Persie. Olandezul a considerat gestul unul intenţionat şi gratuit, iar Federaţia Engleză de Fotbal (FA) l-a suspendat în consecinţă pe acesta pentru trei partide. Mai mult, atacantul african se poate aştepta şi la o penalizare suplimentară pentru felul cum a sărbătorit golul marcat. În timpul meciului nu a fost penalizat decât cu un cartonaş galben de către arbitrul partidei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close