Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona acuză Arsenal de practici „imorale” în transferul „noului Fabregas” la Londra

Barcelona acuză Arsenal de practici „imorale” în transferul „noului Fabregas” la Londra

Barcelona acuză Arsenal de practici „imorale” în transferul „noului Fabregas” la Londra
24 Feb 2011   •   14:34

După Cesc Fabregas, Arsenal a pus mâna pe un alt mare talent din La Masia, academia de tineret a Barcelonei. Este vorba despre Jon Miquel Toral Harper, un jucător care a împlinit 16 ani pe 5 februarie şi care a semnat un contract cu echipa din nordul Londrei. În Spania, tânărul mijlocaş este considerat urmaşul actualului căpitan al londonezilor, cu care a fost deseori comparat.

Preşedintele Barcelonei, Sandro Rosell, a declarat că oficialii catalanilor i-au informat pe omologii lor de la Arsenal de faptul că felul în care Miquel Toral a semnat cu londonezii nu a fost cel mai potrivit. „Pentru noi, este foarte important să-i păstrăm împreună pe aceşti băieţi pentru a-i pregări în stilul nostru de a juca fotbal. Nu ne place atunci când alte cluburi vin cu oferte financiare chiar înainte ca unii jucători să împlinească 16 ani. Este o practică legală, dar imorală”, a spus conducătorul campioanei Spaniei.

În mod logic, discuţia a alunecat şi despre o eventuală repatriere a lui Fabregas. „Barca trebuie să aibă cea mai bună echipă şi suntem nevoiţi să facem în aşa fel încât cererile staffului tehnic să corespundă cu situaţia economică şi cu plafonul de salarii. Dacă Cesc va veni, pentru că este dorit de tehnicieni şi va dori şi el, membrii clubului îl vor accepta”, a conchis Rosell.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Arsenal transfer
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close