Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona câştigă ?El Clasico?! Catalanii au învins Real Madrid cu 1-0, pe Camp Nou

Barcelona câştigă ?El Clasico?! Catalanii au învins Real Madrid cu 1-0, pe Camp Nou

Barcelona câştigă ?El Clasico?! Catalanii au învins Real Madrid cu 1-0, pe Camp Nou
Sursa foto: zlatan ibrahimovic
29 Noi 2009   •   21:58

FC Barcelona a câştigat, duminică, derby-ul campionatului Spaniol, ?El Clasico?, cu Real Madrid, cu scorul de 1-0. Formaţia lui Pep Guardiola s-a impus în cel mai urmărit meci de fotbal dintr-un campionat naţional pe stadionul Camp Nou, graţie golului marcat de Ibrahimovic, cel care a fost refăcut pe ultima sută de metri pentru această partidă.
Prima repriză le-a aparţinut gazdelor din capitala Spaniei, iar Cristiano Ronaldo şi Marcelo au ratat ocazii mari de gol. În al doilea mitan, Barcelona a început mult mai bine, iar în minutul 56 a venit şi golul aşteptat de cei aproape 100.000 de suporteri catalani. Dani Alves a trimis o pasă liftată până la nou-intratul Ibrahimovic, iar suedezul a finalizat cu sânge rece.
Emoţiile şi-au găsit din nou cale spre inimile gazdelor în minutul 62, când mijlocaşul Busquets a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Acest lucru nu a mai contat, însă, iar foaia de joc nu a mai consemnat nici un eveniment până la final, în afară de eliminarea din minutul 90 a mijlocaşului madrilen Lassana Diarra. În cele din urmă, ?El Clasico? s-a terminat cu victoria la limită a gazdelor, iar catalanii fac rocada cu rivalii lor de moarte în fruntea Primera Division.
Formaţiile de joc:
FC Barcelona: Valdes - Alves, Puyol, Pique, Abidal - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Henry, Iniesta
Real Madrid: Casillas - Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa - Lassana Diarra, Xabi Alonso - Higuain, Kaka, Marcelo - Cristiano Ronaldo
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close