Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Berlusconi primeşte o amendă de 750 de milioane şi apar speculaţii despre vânzarea AC Milan

Berlusconi primeşte o amendă de 750 de milioane şi apar speculaţii despre vânzarea AC Milan

Berlusconi primeşte o amendă de 750 de milioane şi apar speculaţii despre vânzarea AC Milan
Sursa foto: berlusconi
06 Oct 2009   •   15:06

Silvio Berlusconi ar putea să vândă clubul pe care îl deţine, AC Milan, după ce a primit o veste proastă din partea unui tribunal italian. Grupul controlat de Berlusconi, Fininvest, a fost găsit vinovat de dare de mită în cazul achiziţiei unui companii editoriale. Prejudiciul pe care va trebui să îl acopere premierul italian este colosal, 750 de milioane de euro pe care trebuie să le plătească consorţiului CIR. Cu toate acestea, nici finanţele patronului nu sunt unele slabe, motiv pentru care ar putea să se descurce chiar fără să vândă echipa.
Nici gând ca Berlusconi să îşi dorească să vândă AC Milan. Clubul nu merge foarte bine sportiv, dar este, în continuare, o afacere de perspectivă. Cu toate acestea, decizia tribunalului de a da câştig de cauză consorţiului CIR, al lui Carlo De Benedetti,ar putea să îi schimbe această opţiune. Finfinvest, compania lui Berlusconi, se ocupă cu activităţi media, servicii bancare şi asigurări, şi este una foarte profitabilă, cu un venit considerabil. Cu toate acestea, mituirea în cazul preluării Mondadori i-a adus o amendă substanţială, care ar putea dezechilibra situaţia financiară a patronului de la AC Milan.
''Vânzarea clubului AC Milan nu este doar o chestiune de familie. Acum problema se află pe masa directorilor de la Fininvest'', speculează presa din Italia, potrivit click.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: berlusconi AC Milan
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close