Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Copa America: Costa Rica învinge Bolivia cu 2-0 şi depăşeşte Argentina în clasamentul grupei

Copa America: Costa Rica învinge Bolivia cu 2-0 şi depăşeşte Argentina în clasamentul grupei

Copa America: Costa Rica învinge Bolivia cu 2-0 şi depăşeşte Argentina în clasamentul grupei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
08 Iul 2011   •   12:02

Costa Rica a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Boliviei din a doua etapă a grupelor de la Copa America şi, cu 3 puncte acumulate, depăşeşte Argentina în clasament.

Naţionala Boliviei nu a mai repetat evoluţia bună din meciul de debut, atunci când a ţinut-o în şah pe Argentina, şi, după o primă repriză fără goluri, Costa Rica a deschis scorul în minutul 59 prin Martinez. Lucrurile au devenit mai simple pentru costaricani în urma eliminărilor dictate împotriva lui Rivero şi Flores.

Cu doi oameni în plus, Costa Rica a mai înscris o dată, prin puştiul de 20 de ani Joel Campbell, desemnat jucătorul meciului, care a stabilit rezultatul final în minutul 78.

Deşi în ultimul meci din Grupa A, împotriva Argentinei, echipei sale îi este suficientă o remiză pentru calificarea în sferturi, tehnicianul argentinian al costaricanilor consideră că lucrurile au defenit mai dificile în acest moment.

Din punct de vedere matematic, rezultatul este favorabil Argentinei. Nu ar fi fost acelaşi lucru pentru ei dacă Bolivia ar fi câştigat. Victoria noastră obligă ambele echipe să lupte în ultimul meci din grupă”, a declarat Ricardo La Volpe.

Selecţionerul naţionalei costaricane a avut şi câteva cuvine de laudă la adresa lui Joel Campbell: „Astăzi a fost el însuşi. Are toate calităţiule necesare de a fi un mare jucător, dar nu trebuie să uităm că încă este tânăr. La meciul de debut, cu Bolivia, nu a arătat tot ce ştie, are nevoie să fie constant”.

Grupa A de la Copa America este condusă de Columbia, care are 4 puncte, urmată de Costa Rica (3 puncte), Argentina (2 puncte) şi Bolivia (1 punct).

×
Subiecte în articol: Costa Rica Bolivia Argentina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close