x close

Dayro Moreno şi portarul Rogerio Ceni înscriu goluri incredibile în Copa Libertadores (VIDEO)

26 Feb 2010   •   11:32
Dayro Moreno şi portarul Rogerio Ceni înscriu goluri incredibile în Copa Libertadores (VIDEO) dayro moreno

Fostul jucător al Stelei se dovedeşte a fi un jucător extrem de important pentru noua sa formaţie, Once Caldas. Gruparea columbiană a învins, joi, pe teren propriu, echipa braziliană Sao Paolo cu 2-1, iar Moreno a înscris golul decisiv al echipei în a doua repriză. Mai mult, faza creată de capriciosul atacant a fost una de real spectacol.
Plecat din Ghencea pe uşa din dos, Dayro Moreno se simte ca acasă la Once Caldas, echipă de la care, de altfel, Steaua l-a cumpărat în ianuarie 2008. Columbianul trimis la echipa a doua la Steaua pe rând de Lăcătuş şi Bergodi a înscris un gol incredibil în partida noii sale echipe din Copa Libertadores, decizând meciul.
Scorul a fost deschis de Rogerio Ceni, portarul-golgheter al brazilienilor, dintr-o lovitură liberă marcă proprie, în minutul 33. Fernando Uribe a egalat pentru Caldas în minutul 49 cu o lovitură de cap, iar Dayro Moreno a adus victoria gazdelor în minutul 71. Atacantul a intrat cu mingea în careu printre doi fundaşi adverşi şi a şutat imparabil la colţul lung.
Moreno a înscris goluri spectaculoase şi pentru Steaua, problemele sale fiind legate mai mult de lipsa de disciplină şi dăruire.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Sao Paolo Dayro Moreno steaua
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati